Loading...

Csodás gyógyulásom

6 éven át küszködtem gyomorfájdalommal, amit megállapítottak, hogy gyomornyálkahártya gyulladás. Állandóan kínzó gyomorfájdalmaim voltak bármit megettem, megittam kihánytam. Munkából hazajöttem lefeküdtem a fájdalmaimtól, levertségtől, kimerültségtől. Szüleim mindent megtettek! A legjobb szakemberekhez, orvosokhoz, természetgyógyászokhoz vittek, de a problémáim nem szűntek.

Az egyik napon ismerősöm elhívott egy találkozóra ahol egy táplálék kiegészítőt mutatott be. A bemutatás után elkezdtem beszélgetni Farkas Zoltánnal. Ő még soha nem látott és ránézésre elmondta milyen betegségeim vannak. Mondta, ha érdekel hívjam fel másnap és ad egy időpontot kezelésre. Hazamentem, elmeséltem szüleimnek, mi történt velem. Nem akartam menni kezelésre, így is tartottam tőle, hogy ki tudja ki ez az ember, aki ránézésre megmondja mi a bajom. Apukám unszolására felhívtam, kértem időpontot, hiszen már úgyis mindent kipróbáltam, nincs mit vesztenem.

A kezelés érdekes volt, egy ágyra kellett feküdnöm, valami programokról beszélt, hogy miket fog alkalmazni. Akkor még nem értettem, hogy lehet, hogy egy párna fog segíteni. A kezelés során melegséget éreztem a gyomrom táján, de jobban lettem. Tudtam enni és nem hánytam ki, ami már nagy javulás volt a számomra. Utána még jártam a kezelésre és napról napra jobban lettem. A fájdalmaim, levertségem mintha nem is lettek volna soha. Lassan 2 éve annak, hogy nem szedek semmilyen tablettát és köszönöm, nagyon jól érzem magam. Voltam ellenőrző vizsgálaton és a gyomornyálkahártya gyulladásom eltűnt.

Csak ajánlani tudom ezt a ,,csodagépet”.

Mgr. Simon Hilda

Translate »
%d blogger ezt szereti: