Loading...

Abban hiszek amit én tapasztalok meg !

Már 10-15 éve, hogy gyógyszereket szedtem magas vérnyomásra, magas koleszterin szintre, térdízület problémákra, prosztata nagyobbodásra és sajnos ez alatt az idő alatt nem volt javulásom. Tudtam, hogy a sok tablettának, nemcsak hatóanyaga van, hanem rengeteg mellékhatása is. Amikor lányomon Hildán láttam a komoly változásokat, megkérdeztem Farkas Zoltántól, hogy van-e valamilyen terápiás kezelése ezekre a betegségekre? Kipróbálhatom-e én is? Ha érzek változást, megveszem a készüléket.

Kaptam egy készüléket 2 hétre otthonra. Mivel én abban hiszek amit saját magam tapasztalok, nem nagyon gondpltam, hogy 15 év után lesznek valami változásaim. Napi szinten használtam, de hetente egy napot kihagytam, éjjelente már nem kellett annyiszor a wc-re menni, térdem fájása megszűnt és a vérnyomás tablettát is kicsinyenként elhagytam. Kezdetekben, amikor kezdtem használni a készüléket, nem mertem teljesen kihagyni a vérnyomásra felírt gyógyszert, de ahogy teltek a napok, és használtam a programokat, amiket Zoltán kiírt egy biorezonanciás állapotfelmérés után. Teljesen el tudtam hagyni a gyógyszert, mivel ahogy a készüléket használtam, csökkent a vérnyomásom és beállt.

Engem nagyon meggyőzött a készülék, csak ajánlani tudom. Valamit nagyon tud. Azóta is eljárok orvoshoz ellenőrzésre és jók az eredmények. A szívorvos is csinált terheléses próbát és csak annyit mondott ,,Simon úr tünetmentes”.
Tőlem kevés szkeptikusabb ember létezik, ezért ajánlom mindenkinek, akinek problémája van.

Simon János

Translate »
%d blogger ezt szereti: