Loading...

Kedves Erdős László!

Nagyon szépen köszönjük a gyors segítséget!
Nagyon örülünk, hogy a sors, vagy a szerencse, az internet világa hozott össze Önnel! Édesanyám, aki nagyon aktív, 86 éves kora ellenére is (köt, varr, olvas, kertészkedik), március 12-én hajnalban arra ébredt, hogy elsötétült előtte minden. Reggel azonnal elmentünk a szemészetre, ahol megállapították, hogy a jobb szemét is makula degeneráció (sárgatest elhalás) érte.

A bal szemére már 4 év óta nem lát (bár csak akkor ismertük volna a mágneses kezelés lehetőségét). Beutalót kaptunk a szemészeti klinikára is, ahol nem sok reménnyel kecsegtettek, gyakorlatilag a kilátás: teljes vakság 🙁 Ezek után ismertük meg Önt és a doctorhome csodálatos gyógyító erejét. Mindig is hittünk a természetes gyógymódokban. Azonban nem is gondoltuk, hogy a Doctorhome segítségével (Macular degeneration és a Szem program) napi használatával, ilyen fantasztikus eredmény érhető el). Édesanyám két hónapja használja rendszeresen és már Tv-t tud nézni, kertészkedik, nagyítóval látja a számokat, sőt még varr is. A Szemészeti klinikán alig hitték el, hogy ilyen sokat javult a gyógyíthatatlannak tartott betegség!

Én reggelente a Wellnes programot, esténként pedig az Immunrendszert használom és nagyon aktívnak, egészségesnek érzem magam 🙂 Még egyszer nagyon szépen köszönjük a segítségét, ezt a csodálatos mágneses gyógyító eszközt, ami valóban segített! Mindenkinek szívből ajánljuk, van esély a gyógyulásra! Használni és hinni kell benne!

Üdvözlettel: Nagy Julianna

Translate »
%d blogger ezt szereti: