Loading...

DMO beteg voltam

Varga Marianna vagyok, 28-éves, a betegségem DMO (négy végtagú bénulás). Koraszülött voltam, 1-kg és 30cm, a születésemkor oxigén hiány lépett fel, ami azt jelenti, hogy az agyam nem kapott elég oxigént így a mozgáshoz szükséges agysejtjeim elhaltak.
Az eddigi életem csak a betegségről és problémákról szólt, leukémia, a látásom romlása, az immunrendszerem gyengülése és a sok műtét amin átestem.

Pontosan nyolc éve feladtam a harcot, rájöttem, hogy mindenki csak ígérget, „tudsz majd járni és futni is”, de azután az ígéretek és a biztatás elmaradt. Az orvosok lemondtak rólam, senki sem mondott több jót, csak, hogy sajnos ez már nem javul, így marad, már csak egy lehetőség maradt, a tolószék!

Már az életkedvem is elment, amikor jött egy kedves barát és azt mondta, Marianna, bemutatlak valakinek aki tanácsokat adna a betegségeddel kapcsolatban.

Másnap elvittek Farkas Zolihoz aki a DOCTORHOME sejt terápiával foglalkozik. Először beszélgettünk, kérdezett pár dolgot, aztán azt vettem észre, hogy már mindent tud rólam, olyan dolgokat is amit senkinek, soha nem mondtam eddig el. Aztán megkérdezte Marianna, akarod, hogy segítsek, megakarsz gyógyulni?
Mondtam, hogy igen, megakarok!
Ezzel meg is tetem az első lépést a gyógyulás felé, mert ha én magam is akarom, akkor sikerülni fog. Zoli mindenben támogatott és tanácsokkal látott el. Azután megvették szüleim a DOCTORHOME készüléket és matracot, amit azóta minden nap használok.

Hat hónap alatt rengeteget javultam, az első ami nagyon fontos, hogy nem kell a szüleimnek cipelniük, hordozniuk sehova, tolószék nélkül is tudok közlekedni, ha fogják az egyik kezem, felállok és megyek a lábaimon, ellátom saját magamat, nem szedek gyógyszereket, azóta nem voltam beteg, a hátgerincem egyenes fel tudok magam ülni, egyedül öltözöm, az immunrendszerem tökéletes, fejlődik az izomzatom és így az egyensúlyom is javult. Az élet kedvem jobb nem is lehetne, vannak céljaim és tudok örülni az apró dolgoknak is.
Aki ilyen, vagy hasonló betegségben szenved annak azt üzenem, ne add fel, akard a csodát, és tegyél is érte!

Üdvözlettel Marianna!

Ui.: Egy lány aki ma már tudja mit akar, és mindent megtesz, hogy meg is valósuljon! Minden lehetséges, csak akarni kell!

Köszönöm Farkas Zoltán a türelmed és kitartásod velem szemben, tudom, hogy nehéz természetem van, de a sok munka meghozzta gyümölcsét és már tudom az élet szép!

KÖSZÖNÖM!

Translate »
%d blogger ezt szereti: